23%* sleva na Crocs™ a Jibbitz™ se slevovým kódem: CROCTOBER2024
*Nabídka platí do 27 10 2024. Sleva se vztahuje na nezlevněné zboží.
Nějaké otázky?+420228880486
2022-05-17

KOLEKCE DIADORA "BREAKFAST PACK"

Na konci loňského roku představila slavná italská značka DIADORA velmi oceňovanou kolekci, která byla koncipována ve spolupráci s firmou Hasbro a navržena talentovaným Leo Colaciccem. Dnes zakladatel značky LC23 a výrobce vybavení DIADORA představují nový společný projekt, "Breakfast pack", který vzdává hold oblíbeným cereáliím Kellogg's tohoto návrháře z Apulie.

Tři exkluzivní modely této kolekce, vyrobené v Itálii a věrné stylu Lea Colacicca, jsou vyrobeny ze špičkových materiálů a vyznačují se výrazným vzhledem, který je in a zároveň jedinečný.

 

Speciální model N9000 je inspirován legendárními cereáliemi Froot Loops. Pestrobarevný svršek složený z více materiálů kombinuje červenou prodyšnou síťovinu na quarter panelu, růžový perforovaný semiš na špičce, se světle růžovým koženým bočním logem a černými semišovými překryvy špičky a paty. Design doplňují zelené semišové vsadky, modrofialová patní záložka a oranžová tkanička. Žluté akcenty na špičce a krémový jazyk dodávají páru šmrnc. Celý design stojí na smetanově bílé mezipodešvi kombinované s bílou podrážkou.

 

Kolekce dále zahrnuje 2 verze modelu Mi Basket Row Cut. Jedna vzdává hold "Coco Pops" a druhá slavným "Frosties".

 

První z nich je založena převážně na prémiovém semiši. Tato Mi Basket Row Cut "Coco Pops", kombinující barvy krabice a cereálií, kombinuje špičku a jazyk z bílé zrnité kůže s čokoládově hnědým mudguardem, čokoládově mléčně hnědým laceguardem a žlutými panely. Design zajišťuje světle růžové "mléčně jahodové" boční logo a svítivě modré překrytí paty s červenou nášivkou. Zajímavý kontrast dodává černá barva zvolená pro detaily prošívání na límci a značce na jazyku. Základem celku je mezipodešev v mléčně vanilkovém a podrážka v mléčně jahodovém odstínu.

 

Stejně jako "Coco Pops" se Mi Basket Row Cut "Frosties" skládá z bílé přírodní usně na špičce a jazyku. Bílá kůže se nachází také na zadním překryvu. Nylonové panely dodávají designu příjemný odvážný nádech díky své královsky modré barvě a oranžovému semišovému logu, které odkazuje na legendárního Frosties tygra. Šedý semišový mudguard, černá semišová oblast kolem oček a červené značky dotvářejí vzhled. Cellový design stojí na krémové mezipodešvi a šedé podrážce ladící s mudguardem.

 

Všechny 3 páry budou dodány s dalšími sadami tkaniček a ve speciálních krabicích.

 

 

Přečtěte si také